24. Maj 2016 |

Dobrodošli na internet prezentaciju Kancelarije za evropske integracije

24. Maj 2016 | /vesti.145.html?newsid=2114

Najnovije istraživanje javnog mnjenja o stavovima građana o EU

vidi sve

Aktuelnosti

17maj2016

Objavljeno novo izdanje „Priručnika za prevođenje pravnih akata Evropske unije”

Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije, koja koordinira i pripremu pravnih tekovina Evropske unije na srpskom jeziku, objavila je novo, peto izmenjeno i dopunjeno izdanje Priručnika za prevođenje pravnih akata Evropske unije.

11maj2016

Proslava Dana Evrope u Krupnju

Kancelarija za evropske integracije, u saradnji sa EU info centrom i Centrom za promociju nauke, proslaviće ove godine Dan Evrope u Krupnju, opštini koju su 2014. pogodile katastrofalne poplave i čiju je obnovu Evropska unija značajno pomogla.

11maj2016

Predstavljanje iskustava sa stažiranjau Velikoj Britaniji

U prostorijama Britanskog saveta u Beogradu 12 državnih službenika predstaviće danas svoja iskusta sa dva programa profesionalnog usavršavanja – „Jačanje javne uprave u Srbiji (vladavina prava)“ i „Profesionalno usavršavanje za pristupanje Evropskoj uniji“. Državni službenici iz Srbije boravili su šest nedelja u različitim institucijama Velike Britanije sa ciljem unapređenja svojih znanja i veština koje će dalje preneti kolegama i staviti u službu institucije u kojoj rade. Programe je relizovao Britanski savet, u partnerstvu sa Kancelarijom za evropske integracije Vlade Srbije, a uz podršku Britanske ambasade u Beogradu.