24. April 2014 |

Dobrodošli na internet prezentaciju Kancelarije za evropske integracije

21. Januar 2014 |

Pregovori sa EU

17. Jul 2013 | Kancelarija za evropske integracije

Komesar File posetio Kancelariju za evropske integracije

vidi sve

Aktuelnosti

23apr2014

Poziv za saradnju sa časopisom „SUI GENERIS“ bosanske direkcije za evropske integracije

Direkcija za evropske intregracije BiH u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ) poziva sve zainteresovane stručnjake koji se bave proučavanjem procesa evropskih integracija da dostave svoje radove za drugi broj naučno – stručnog časopisa Sui generis.

23apr2014

Raspisan konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata organizacija civilnog društva

U cilju podsticanja javne rasprave i debate o temama u vezi sa Evropskom unijom (EU) i procesom pristupanja Republike Srbije EU, a u skladu sa sprovođenjem Strategije komunikacije Vlade Republike Srbije o procesu pristupanja Republike Srbije Evropskoj uniji, Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije raspisuje javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata organizacija civilnog društva u oblasti informisanja o procesu evropske integracije Republike Srbije.

15apr2014

Novo izdanje Vodiča kroz donatorsku zajednicu

Građanske inicijative, zajedno sa Kancelarijom za evropske integracije, Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva i Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom, pripremili su jedanaesto izdanje Vodiča kroz potencijalne domaće i inostrane izvore finansiranja, za projekte OCD, lokalnih samouprava, MSP i preduzetnika u Srbiji za 2014. godinu.