21. April 2014 |

Dobrodošli na internet prezentaciju Kancelarije za evropske integracije

21. Januar 2014 |

Pregovori sa EU

17. Jul 2013 | Kancelarija za evropske integracije

Komesar File posetio Kancelariju za evropske integracije

vidi sve

Aktuelnosti

15apr2014

Novo izdanje Vodiča kroz donatorsku zajednicu

Građanske inicijative, zajedno sa Kancelarijom za evropske integracije, Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva i Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom, pripremili su jedanaesto izdanje Vodiča kroz potencijalne domaće i inostrane izvore finansiranja, za projekte OCD, lokalnih samouprava, MSP i preduzetnika u Srbiji za 2014. godinu.

15apr2014

Sporazum o rekonstrukciji tvrđave Golubac

Sporazum o rekonstrukciji Golubačke tvrđave, vredan 6,6 miliona evra, potpisan je u Vladi Srbije. Sporazum su potpisali vršilac dužnosti ministra privrede Igor Mirović, ministar bez portfelja zadužen za evropske integracije Branko Ružić, generalni direktor Austrijske razvojne agencije Martin Ledolter, predsednik opštine Golubac Zoran Pajkić i vršilac dužnosti direktora Golubačke tvrđave Iskra Maksimović.

10apr2014

Pravila nagradnog video konkursa Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije – „Moj savršeni Dan Evrope“

Kancelarija za evropske integracije Vas poziva da, povodom obeležavanja 9. maja, Dana Evrope, učestvujete u nagradnom video konkursu na temu „Moj savršeni Dan Evrope“. Kako učestvovati? 1. Napravite kratki video (animirani, igrani ili dokumentarni) na temu „Moj savršeni Dan Evrope“; 2. Svoj video narežite na CD/DVD i 2 primerka pošaljite na: Za video konkurs Kancelarija za evropske integracije Nemanjina 34 11000 Beograd (Molimo vas da naznačite svoje kontakt podatke). Video mora da stigne u Kancelariju za evropske integracije do 5. maja!