30. Jun 2016 |

Dobrodošli na internet prezentaciju Kancelarije za evropske integracije

30. Jun 2016 | /vesti.145.html?newsid=2114

Najnovije istraživanje javnog mnjenja o stavovima građana o EU

vidi sve

Aktuelnosti

13jun2016

Završna konferencija PLAC projekta

Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Savetodavni centar za evropska i pravna pitanja (PLAC) organizuju završnu konferenciju PLAC projekta u Narodnoj skupštini Republike Srbije u utorak, 14. juna 2016. Na skupu će biti predstavljen pregled aktuelnog stanja odnosa Srbije i Evropske unije, predstojeći koraci i dinamika pregovora o pristupanju EU, značaj evropske podrške tokom sprovođenja reformi i pristupnih pregovora, kao i ostvareni rezultati projekta.

10jun2016

Program stažiranja u Francuskoj

Državni službenici Miljana Golubović iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Sandra Mićević Sperlić iz Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, ovogodišnji su polaznici „Programa stažiranja u Francuskoj“, koji organizuju Ambasada Republike Francuske u Srbiji i Kancelarija za evropske integracije Vlade Srbije, u okviru Sporazuma o strateškom partnerstvu između Srbije i Francuske.

09jun2016

Odluka o izboru projekata u okviru petog konkursa za dodelu finansijskih sredstava organizacijama civilnog društva

Kancelarija za evropske integracije je objavila Odluku o izboru projekata kojima se dodeljuju sredstva za finansiranje i sufinansiranje projekata organizacija civilnog društva po sprovedenom javnom konkursu za dodelu finansijskih sredstava organizacijama civilnog društva u oblasti informisanja o EU za 2016. godinu.