01. Novembar 2014 |

Dobrodošli na internet prezentaciju Kancelarije za evropske integracije

21. Januar 2014 |

Pregovori sa EU

29. Oktobar 2014 | Beogradski sajam knjiga

Preko android aplikacije do više informacija o EU

vidi sve

Aktuelnosti

30okt2014

Kao na razglednici – šta prirodi Srbije donosi članstvo u EU

Ambasador Kraljevine Holandije Loren Stokvis danas je zajedno sa predstavnicima Kancelarije za evropske integracije posetio JP Palić-Ludoš i time podržao projekat Mladih istraživača Srbije čiji je cilj da informiše građane o efektima pregovora o članstvu u EU u oblasti zaštite prirode. Projekat je finansirala Kancelarija za evropske integracije, kao deo aktivnosti u sprovođenju Vladine Strategije komunikacije o pristupanju Srbije Evropskoj uniji. Holandski ambasador je tom prilikom imenovan za " ambasadora specijalnog rezervata prirode Ludaško jezero”, sa idejom da doprinese promovisanju očuvanja životne sredine i povezivanju zaštitnika prirode u Srbiji i Holandiji.

29okt2014

Preko android aplikacije do više informacija o EU

Građani Srbije, pre svega mladi, ubuduće će moći da putem android aplikacije za mobilne telefone saznaju više o Evropskoj uniji i pregovorima o članstvu, kao i o obrazovanju i radu u EU, rečeno je 29. oktobra na predstavljanju aplikacije na Sajmu knjiga u Beogradu. Aplikacija treba da na jednostavan način predstavi evropske integracije Srbije i samu EU i približi ih građanima, a bazirana je na istraživanju o tome šta mlade najviše interesuje u vezi sa Unijom.

28okt2014

Dunav transnacionalni program – oglas za radno mesto

Dunav transnacionalni program, kao jedan od naslednika Programa transnacionalne saradnje zemalja Jugoistočne Evrope, objavljuje konkurs za pet pozicija.