31. Januar 2015 |

Dobrodošli na internet prezentaciju Kancelarije za evropske integracije

29. Oktobar 2014 | Beogradski sajam knjiga

Preko android aplikacije do više informacija o EU

vidi sve

Aktuelnosti

26jan2015

Bilateralni skrining za Poglavlje 22 – Regionalna politika i koordinacija strukturnih instrumenata

Bilateralni skrining za Poglavlje 22 – Regionalna politika i koordinacija strukturnih instrumenata biće održan 28. i 29. januara 2015. godine u Briselu. Delegacija Republike Srbije, koju će predvoditi zamenik direktora - koordinator za fondove EU u Kancelariji za evropske integracije Ana Ilić, predstaviće trenutno stanje u vezi sa korišćenje evropskih strukturnih i investicionih fondova kroz prezentovanje šest najvažnijih oblasti: zakonodavni okvir, institucionalni okvir, administrativni kapaciteti, programiranje, praćenje i vrednovanje, finansijsko upravljanje i kontrola.

22jan2015

Približavanje procesa evropskih integracija građanima Srbije

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da će glavni zadatak Saveta koordinacionog tela za proces pristupanja Srbije EU u narednom periodu biti približavanje procesa evropskih integracija građanima Srbije.

20jan2015

Za poljoprivredu u Srbiji 175 miliona evra iz evropskih fondova

Evropska komisija je usvojila Program Evropske unije za ruralni razvoj u Srbiji (IPARD) kojim će Evropska unija u narednih šest godina podržavati ruralni razvoj u Srbiji.