18. April 2015 |

Dobrodošli na internet prezentaciju Kancelarije za evropske integracije

29. Oktobar 2014 | Beogradski sajam knjiga

Preko android aplikacije do više informacija o EU

vidi sve

Aktuelnosti

17apr2015

Raspisan konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata organizacija civilnog društva

U cilju podsticanja javne rasprave i debate o temama u vezi sa EU i procesom pristupanja Republike Srbije u EU u skladu sa sprovođenjem Strategije komunikacije o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji, a na osnovu Uredbe Vlade Republike Srbije o sredstvima za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koja realizuju udruženja (“Službeni glasnik RS”, br. 8/12 i 94/13), Kancelarija za evropske integracije objavljuje konkurs za sprovođenje projekata u oblasti informisanja o sledećim temama:

07apr2015

U Narodnoj biblioteci održan skup „Knjige i kultura kao kapija ka EU“

Građani Srbije ne treba da strahuju da će, stupanjem u članstvo EU, izgubiti nacionalni i kulturni identitet jer je očuvanje kulturnog identiteta jedan od ključnih principa EU, rekla je danas v.d. direktora Kancelarije za evropske integracije Vlade Srbije, Ksenija Milenković.

07apr2015

Prezentovanje programa „Profesionalnog usavršavanja u Velikoj Britaniji“

Osmoro državnih službenika, učesnika programa „Profesionalnog usavršavanja u Velikoj Britaniji“ predstaviće sutra u prostorijama Britanskog saveta svoja iskustva iz dvomesečnog staža u državnim insitucijama te zemlje . Program, koji podrazumeva proces selekcije I organizacije stručnog usavršavanja, realizovao je Britanski savet u periodu u od avgusta 2014. do marta 2015. godine, u partnerstvu sa Kancelarijom za evropske integracije Vlade Srbije, a uz podršku Britanske ambasade u Beogradu.