25. Oktobar 2014 |

Dobrodošli na internet prezentaciju Kancelarije za evropske integracije

21. Januar 2014 |

Pregovori sa EU

26. Septembar 2014 | Kancelarija za evropske integracije

Održana Četvrta nacionalna konferencija o prekograničnoj saradnji

vidi sve

Aktuelnosti

24okt2014

Omladinski forum „Nova generacija za proširenje EU“ u Beogradu, Pirotu i Novom Sadu

Omladinski forum povodom početka projekta “Nova generacija za proširenje EU”, koji je pokrenuo Evropski centar za mir i demokratiju (ECPD) Univerziteta za mir, u saradnji sa Udruženjem evropskih pograničnih regiona (AEBR), Udruženjem mladih Srbije (OSS), Evroregionom Nišava i Evroregionom Drina, biće održan od 25. do 30. oktobra 2014. u Beogradu, Pirotu i Novom Sadu. U okviru foruma, u Beogradu će 26. oktobra biti održan okrugli sto „Prekogranična saradnja kao pokretačka snaga u poboljšanju kohezije i održanju mira“, na kome će učestvovati i pomoćnik direktora Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije Sanda Šimić, koja će govoriti na temu „Deset godina evropske teritorijalne saradnje u Republici Srbiji“.

17okt2014

Srbija osnovala Nacionalni odbor za investicije

Ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da je Srbija prva u regionu osnovala Nacionalni odbor za investicije Vlade Srbije, koji će se baviti pripremom i realizacijom važnih strateških infrastrukturnih projekata.

16okt2014

Prvi sastanak Nacionalnog odbora za investicije sutra u Beogradu

Prvi sastanak Nacionalnog odbora za investicije Vlade Republike Srbije biće održan u Beogradu 17. oktobra 2014. godine, sa ciljem da doprinese boljem korišćenju međunarodne razvojne pomoći Srbiji za realizaciju infrastrukturnih projekata.