24. Maj 2015 |

Dobrodošli na internet prezentaciju Kancelarije za evropske integracije

27. April 2015 | Kancelarija za evropske integracije

Godinu dana rada Vlade: еvropske integracije - rezultati i planovi

vidi sve

Aktuelnosti

22maj2015

Novo izdanje Vodiča kroz potencijalne domaće i inostrane izvore finansiranja

Pripremljeno je novo izdanje Vodiča kroz potencijalne domaće i inostrane izvore finansiranja, za projekte OCD, lokalnih samouprava, MSP i preduzetnika u Srbiji, za 2015. godinu. Vodič je pripremila organizacija Građanske inicijative, zajedno sa Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, Kancelarijom za evropske integracije i Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom.

21maj2015

Sajam projekata u Nišu

Sajam projekata koje finansira Evropska unija – „EU i Srbija na delu“, biće održan u petak, 22. maj 2015. u niškoj galeriji „Srbija“, u organizaciji Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije, Delegacije Evropske unije u Srbiji i Informacionog centra EU.

21maj2015

Informativni seminar „Toplički region kao novi član prekogranične porodice IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija 2014-2020“

U Prokuplju se danas održava seminar „Toplički region kao novi član prekogranične porodice IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija 2014-2020“, koji organizuje Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije, kao Nacionalno telo IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija, u saradnji sa Ministarstvom za regionalni razvoj i javne radove Republike Bugarske, Upravljačkim telom Programa.